Leírás és Paraméterek
C-vitamin por formában, hogy te is légy formában!
A Vitaking aszkorbinsav por terméke por formában tartalmazza a C-vitamint. Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, csak tisztán ezt az értékes hatóanyagot. Nagy kiszerelésének köszönhetően igazán gazdaságos forma, jó ár-érték aránnyal bíró termék. A C-vitamin vízben oldódó. Egyike a leggyakrabban szedett vitaminoknak. Az aszkorbinsav por (ascorbin acid) egy nagyon jól felszívódó C-vitamin forrás.
Miért válaszd az Aszkorbinsav por készítményt?
A C-vitamin hozzájárul:
-
az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően,
-
a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz,
-
az idegrendszer normál működéséhez,
-
a normál pszichológiai funkció fenntartásához,
-
az immunrendszer normál működéséhez,
-
a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez,
-
a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez,
-
az E-vitamin redukált formájának regenerálásához,
-
fokozza a vas felszívódását.
-
hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az alábbi funkciókhoz: az erek normál állapotának, működésének fenntartásához, a normál csontozat fenntartásához, a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához, a fogíny normál állapotának fenntartásához, a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához, a fogak normál állapotának fenntartásához.
Egész évben fontos, hogy megfelelő mennyiségű C-vitaminnal lássuk el szervezetünket…nem csak ősszel és télen, hanem tavasszal és nyáron is.
Az 1920-as évek végén Szent-Györgyi Albert ismeretlen anyagot talált a mellékvesében. Megállapította összetételét (C6H8O6) ami előbb a hexuronsav, később pedig az aszkorbinsav nevet kapta. Ekkor azonosította a C-vitaminnal. Mára a C-vitamin a legismertebb és legtöbbet használt vitamin. Később Szegeden felfedezte, hogy hogyan lehet nagyobb mennyiségben előállítani ezt a szerves savat. Aszkorbinsav = A- fosztóképző + scorbuticus (jelentése: skorbut) C-vitamin = L-aszkorbinsav , ha gyümölcsből vonják ki akkor is és ha laborban állítják elő akkor is ugyan azt a vegyületet kapjuk. Az aszkorbinsav egy igen sérülékeny vegyület, például hő hatására elég gyorsan elbomlik. Tehát ha zöldségeket, gyümölcsöket főzzük, sütjük, akkor gyakorlatilag megsemmisítjük a C-vitamin tartalmukat.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!