Leírás és Paraméterek
Nagy dózisú C-vitamin és annak felszívódását és újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz bioflavonoidokkal együtt. A benne lévő vörös szőlőhéj- és mag-kivonatok szintén segítik a szervezet védekezőképességét, erős antioxidánsok, és a szívre, erekre, látásra kifejtett hatásuk miatt is előnyösek. E termék a C-vitamint a természetben is megtalálható formájában tartalmazza, szinergikus hatású növényi kivonatok mátrixában. A feketebors egy szabadalmaztatott kivonata, a BioPaerine® a felszívódást segíti. A citrusbioflavonoid-komplex és a vörös szőlő héjának és magjának kivonatai pedig olyan természetes hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek a természetben is gyakran fordulnak elő C-vitaminban dús élelmiszerekben, nem véletlenül.
Adagolás: Napi 2 x 1 db kapszula étkezéskor. Legjobb elosztva a nap folyamán, azaz étkezésenként 1 db, de egyszerre is beszedhető mind a 2 db.
A C-vitamint (aszkorbinsavat) nem kell különösebben bemutatni senkinek, fontosságával mindenki tisztában van. A mai élelmiszerekből nehéz fedezni a megfelelő mennyiségben. Előnyös hatásai csak napi 500 mg fogyasztása felett mutatható ki, ám ennek fedezése még magas C-vitamin tartalmú gyümölcsökből, zöldségekből is nehézkes.Az étrend kiegészítésére használt C-vitamin ugyan megegyezően szívódik fel, mintha azt élelmiszerekből vettük volna magunkhoz, azonban a magas C-vitamin tartalmú zöldségekben, gyömölcsökben sok egyéb hasznos anyag is megtalálható. Ezek szinergikus hatásúak a C-vitaminnal vagy éppen elnyújtják a felszívódását, sőt még regenerálni is képesek lehetnek a már szervezetünk által antioxidánsként elhasznált C-vitamint és így azt újra és újra hasznosíthatjuk, mintha újra és újra újabb adag C-vitamint szedtünk volna be. Ilyen, a C-vitamin hatását segítő összetevői az élelmiszereknek a bioflavonoidok és antocianidok. A C-vitamin-komplex készítményünkkel a cél az volt, hogy az élelmiszerekben megtalálható, a C-vitaminnal szinergikus hatású komplex készítményt hozzunk létre, hiszen nem véletlen található meg a C-vitamin többnyire ezekkel a vegyületekkel együtt a természetben. Termékünkben a C-vitamint nagy mennyiségű citrus bioflavonoidokkal és a vörös szőlő héjának és magjának kivonatával kombináltunk. Mind a citrus bioflavonidok, mind a vörös szőlő mag- és héj-kivonatokban lévő antocianidok szinergikus hatásúak a C-vitaminnal. A vörös szőlő ezen kivonatai ráadásul képesek C-vitamin szedése nélkül is fokozni a szövetek C-vitamin szintjét a regenerálása által. Minedezek mellett a feketebors egy szabadalmaztatott kivonatát, BioPerine®-t is tartalmaz, mely bizonyítottan fokozza a C-vitamin hasznosulását, ahogy a termékünkben lévő egyéb szinergista hatóanyagokét is. Ez azért is fontos, mert a nagyobb (hatásos) dózisú C-vitamin felszívódása enélkül nem megfelelő. A megfelelő felszívódáshoz a C-vitamint a nap folyamán eloszlatva, kis dózisokban kellene folyamatosan szedni, ami elég kényelmetlen lenne. Az elnyújtott felszívódást biztosító készítmények pedig sok mesterséges anyagot tartalmaznak.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!